Heerlijke HIGH TEA VOOR €25,00 Brownies&downieS Den Bosch is een gezellige plek in het hartje centrum van Den Bosch voor ontbijt, lunch en borrel. Maar heeft u iets te vieren of zin in een gezellig moment met vrienden of uw gezelschap, dan bent u bij Brownies&downieS Den Bosch ook aan het goede adres!

Wij hebben een heerlijke high tea voor u samengesteld. We serveren de hightea in 3 verschillende rondes. We starten met een soepje en een amuse, daarna serveren we een plateau met verschillende rijkbelegde broodjes, zowel warm als koud. We sluiten af met een plank met heerlijke zoetigheden. Thee zit bij de high tea inbegrepen.

Je kan ook komen genieten van een groeps-high tea bij ons met een groter gezelschap. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Contact ons!
Bijzondere HIGH TEA Tijdens onze high tea krijgt u onbeperkt koffie en thee naar keuze. Wij serveren thee van het merk Puritea een exclusief thee merk met prachtig mooie theeblaadjes uit Srilanka, deze moet je geprobeerd hebben.

Puritea doneert een deel van haar omzet aan stichting Carelanka. Deze Stichting ondersteunt verschillende projecten waarin de kwetsbaarste mensen in de Sri Lankaanse samenleving centraal staan. Op deze wijze doen wij samen met Puritea wat terug voor de bevolking waar deze prachtige thee vandaan komt.

Ook een glutenvrije of vegetarische high tea is voor ons geen probleem! Als u uw dieetwensen/bijzonderheden bij de reservering aangeeft dan houden wij hier uiteraard rekening mee.

Speciaal voor de kinderen en tieners hebben wij een kinder high tea samengesteld. Een combinatie van hartig en zoet, met sowieso de kids favorieten van onze kaart en daarbij onbeperkt ranja en thee.
HIGH WINE voor 32,50 Bij ons kan je ook genieten van een HIGH WINE voor 32,50 per persoon. Onze high wine bestaat uit 3 verschillende rondes met hartige en zoete gerechtjes inclusief 3 glazen wijn. Keuze uit: wit - rood - rose. Reserveer nu!
CONTACTHinthamerstraat 57
5211 ME 's-Hertogenbosch
073-6908711
denbosch@browniesanddownies.nl

OPENINGSTIJDEN Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag: 12:00 - 17:00 uur
RESERVEREN U kunt online te reserveren via ons reserveringssysteem.
PUUR IS PERFECT Volg ons op Instagram en Facebook
© Copyright Brownies & downieS 2024