BrownieS&DownieS Den Bosch Brownies&downieS biedt mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om in een professionele, ambachtelijke en gastgerichte horecaonderneming ervaring op te doen. Werken bij Brownies&downieS is voor de medewerkers een uitdagende manier om zich te ontwikkelen. 

Simpele, effectieve aanpassingen in de werkomgeving zorgen ervoor dat de medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. De motivatie is enorm en iedereen wordt vrolijk van zoveel enthousiasme!
Passie VOOR ETEN Naast het zorgaspect wordt er bij Brownies & downieS veel energie gestoken in de kwaliteit van de keuken. Wij hebben de ambitie om op basis van kwaliteit en uitstraling het beste lunchcafé van Nederland te zijn.

Door heerlijke lunch gerechten te serveren, maar ook met extra’s zoals een high tea of feesten en partijen. De combinatie van kwaliteit, lokale verbondenheid en service door de bijzondere medewerkers zorgt voor een unieke beleving.
Meedoen IN DE ECHTE WERELD Binnen het concept Brownies&downieS bestaat er eigenlijk niet zoiets als ‘beperkt’. Gastheer of gastvrouw zijn, tafels schoonmaken, achter de bar werken, helpen in de keuken, afwassen of gewoon meewerken op een dag dat je niet goed tegen drukte kan.

Allemaal mogelijkheden die ervoor zorgen dat ook mensen met een beperking een volwaardige plek innemen binnen de maatschappij. Meedoen in de echte wereld is daarom ook ons motto. 

Wist je dat wij ons houden aan de drie G'S? Deze staan voor Gastvrij, Genieten en Groeien. Wij kennen geen drempels, iedereen voelt zich thuis bij ons. Onze medewerkers maken van elk bezoek een bijzondere beleving.
Werken BIJ Brownies&downieS zit verspreid over Nederland. We zijn de vestiging in Den Bosch. Hier kunnen wij nog wel wat hulp gebruiken in ons team en daarom zijn we op zoek naar (bijzondere) medewerkers.

Wil jij ons gezellige team komen versterken? Of wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. We spreken je graag!
CONTACTHinthamerstraat 57
5211 ME 's-Hertogenbosch
073-6908711
denbosch@browniesanddownies.nl

OPENINGSTIJDEN Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag: 12:00 - 17:00 uur
RESERVEREN U kunt online te reserveren via ons reserveringssysteem.
PUUR IS PERFECT Volg ons op Instagram en Facebook
© Copyright Brownies & downieS 2024